Byggeblogg fra India – 20. mai

Ja, nå kan man med rette si at det har vært en lang pause på byggebloggen. Det skyldes ikke at det har vært pause i byggingen, men heller litt travle forhold på norsk landjord. Vi beklager det, kjære, trofaste lesere og givere. Men her kommer altså en liten oppdatering.Taket blir støpt.

Taket er ferdig støpt.

Taket er ferdig støpt.

Som sagt, har det vært langt fra pause på barnehjemstomten. Der har de nemlig fått lagt taket på annenetasjen, så nå er grovarbeidet på dette bygget ferdig. Rørleggerne og elektrikerne er nå på plass for å gjøre sin jobb og etter planen går vi i gang med å handle inn fliser, granitt og maling neste uke. Dermed er det den «gøye» delen av byggingen vi nå går inn i.

Nå nærmer det seg at Anbu og Magendran er ferdig med sin ferie. I India har de nemlig sommerferie i maimåned, da dette er den varmeste måneden i året for dem. Før de kunne gå til ferie måtte de opp til eksamen begge to. Det må man hvert år, for å komme videre til neste skoletrinn. Og begge to bestod med glans. Dere kan tro de var stolte, og det kan man trygt si at vi og Chandra var også. Magendran som for noen måneder siden ikke kunne fordra å gjøre lekser, kunne nå fortelle at det var kjempegøy med eksamen og at han gleder seg til å begynne i femte klasse.

Nytt kurrongbord til barnehjemmet.

Nytt kurrongbord til barnehjemmet.

Victor var en tur i byen i går og da fant han endelig et solid kurongbord. Dette har vi lett etter en stund, for å ha på barnehjemmet. Men kvalitet er ingen selvfølge på indiskproduserte varer, så derfor var det med stor iver Victor sendte oss bilde av kurongbordet  og kunne fastslå at dette var god kvalitet. Vi gleder oss til barna på barnehjemmet vårt skal spille og kose seg med dette i juli.