India

Misjonsarbeidet i India

Da stiftelsen Zion Home of Hope ble dannet i India, i 2011, var det med en drøm og visjon om å starte et barnehjem. Stiftelsen er en sosial stiftelse og har som formål å hjelpe barn og voksne ut av fattigdommen. I 2014 ble vi eiere av en 2 måls tomt, vi boret etter vann, som vi fikk rikelig av, og sommeren 2015 stod barnehjemmets første bygg ferdig.

Nå bor det 10 barn på barnehjemmet og planen er at vi etterhvert skal ha tilsammen 25 barn. Når begge byggene er ferdig, skal jentene og guttene bo i hvert sitt bygg, noe indiske myndigheter krever. Barna bor på små, koselige rom i en hjemlig atmosfære. Chandra Kanniyappan er leder og «mor» på «Home of Hope», som barnehjemmet heter. Og sammen med gode medarbeidere gir hun barna en trygg hverdag med forutsigbarhet, kjærlighet og glede.

Barna går på gode skoler og får i tillegg ekstra engelskundervisning, som vil komme godt med i den videre utdannelsen deres. Dermed legges et trygt og sikkert grunnlag for framtiden.

I tillegg til barnehjem driver vi også andre typer sosialt arbeid. Vi har hatt aidsforebyggende kampanjer på ungdomsskoler, mat og klesutdelinger, skaffet hjem til hjemløse og ordnet plass på barnehjem til gatebarn.

Les mer om vårt arbeid i India på vår misjonsnettside; http://www.homeofhope.no