Mary og Antony flytter inn i eget hus 2012

Etter et langt liv på gata har endelig Antony og Mary kommet seg i hus. Tidligere har de ikke hatt noe sted å søke ly i regnet, ikke noe skap å legge klærne sine i eller et privat område å oppholde seg. Men nå har det lagt seg til rette for dem med et sted å bo. Det har vært en lang prosess og det er ikke alltid like lett å forstå seg på de indiske framgangsmåtene, for oss nordmenn.

Men fredag 11.11.11 var den gyldne innflytningsdatoen. Victor og Chandra var til stede og hjalp dem å handle inn det de trengte til huset, av både husholdningsartikler, matvarer og klær.  Det var et lykkelig ektepar som entret sitt nye hjem. Sammen med Victor og Chandra ba de innvielsesbønn for huset, og vi ber fortsatt for og med dem om at de skal oppleve gode dager i tiden som ligger foran.

Disse som før levde på gata, ruste seg og ikke kjente Jesus, nå er de født på ny til et levende håp og har tak over hodet og går fast i en menighet hver uke. Da vi var hos dem i juli sa Antony med et smil som strålte over hele ansiktet hans: ”-og pastoren har sagt at Jesus elsker meg!”.