En hilsen fra Bjørg, mars 2014

En liten hilsen fra min tredje tur til India i perioden 27.02 – 16.03 2014.

Morgenen 27.02 gikk Karin, Ina, Monica, Stian og jeg om bord i flyet på Kjevik. To dager og ei natt senere landet vi på flyplassen i Madurai.  Der sto våre tChandrao kjære venner, Chandra og broren Victor og tok imot oss. Det ble et hjertelig gjensynsmøte. Victor er vår evangelist i India. Han ivrer og brenner for at hans folk skal få oppleve Jesus som frelser og utfrier, en fin Herrens tjener. Chandra er vi jo blitt godt kjent med gjennom hennes tjeneste i menigheten vår i halvannet år. En fin ydmyk bønnekvinne som skal være leder for barnehjemmet når det står ferdig.

 

Fra  Madurai  gikk turen videre til hotellet vi skulle bo på i Palani, som ikke er så langt fra Keeranur. I Keeranur, hvor Chandra og Victor bor, ligger tomta til barnehjemmet. Glemmer ikke den opplevelsen da vi gikk inn på tomta. En glede og takksigelse til Jesus fylte megHer strømmer vannet. så jeg bare måtte gå omkring , takke og prise Han for Hans grenseløse omsorg. Tenk at Han har gjort det mulig så vi eier ei tomt til barnehjemmet i India !! TAKK OG LOV. Da vi også fikk oppleve at det spruta opp vann, som det ble boret etter, måtte vi bare løfte våre hender, takke og prise Jesus for enda et under.

 

Vi fikk også være med på møter i menigheter og i friluft. Det er så herlig å få være sammen med vennene og få oppleve den lovprisningen og tilbedelsen de har til Jesus. Her er det ikke snakk om at en eller to ber, men her løfter alle samtidig sin røst. Det er heller ikke snakk om 10 – 15 minutter, men minst en time. Her har vi mye å lære. Som jeg sa i et møte ”Kom til Norge og lær oss denne hengivenheten til Jesus ”. For en forløsning det ville bli i våre møter hvis vi alle samtidig tilba Jesus og lot Han få lede og overta.

Barnemøte

 

Også denne gangen fikk vi være med på barnemøte. Ca. 120 barn satt på sementgulvet med bare en tynn presenning under seg, i gården til Chandra og Victor. De satt stille i minst 2 timer og fikk høre om Jesus, barnas beste venn. Etterpå var det utdeling av kaker, kjeks, snacks og godterier. De fikk også leker som barna i Inas barnehage hadde gitt. Det var glede og takknemmelighet som strålte ut fra barnas øyne og ansikt. Takker Jesus for at jeg fikk være med å oppleve dette !! Når jeg ser hvordan Herren har  åpnet og ordnet opp i så mange ting, siden jeg kom til India første gang, for 3 år siden, må jeg med stor ydmykhet og takknemmelighet istemme med sangeren : ” DET ALT ER NÅDE O GUD FRA DEG ”.

 

Må ogsIna og Monicaå få nevne min respekt og beundring for det arbeidet Ina og Monica har gjort og gjør i India. Det er to søstre som er tro og med iver arbeider for det kall som Herren har gitt dem. Deres mål er å hjelpe de fattigste av de fattige til å få det bedre og få oppleve Jesus. Herren skal lønne de rikelig tilbake. Oppfordrer meg selv, venner og menighet til å omslutte Ina, Monica, Chandra, Victor og våre venner i India med inderlig forbønn.

Jesus kommer snart. Vi må arbeide mens det er dag, natten kommer da ingen kan arbeide. John 9,4. Alle kan ikke reise til India, men alle kan vi være med å ofre og gi av vår overflod, så barnehjemmet snart kan reises og arbeidet i India går fram. Du som har mulighet, bli med å få oppleve Herrens verk i India., det vil gjøre noe med deg. Hvis det legger seg til rette reiser jeg til India igjen sammen med Ina, Monica og Stian i juni og blir der i 2 måneder. Det gleder jeg meg veldig til.
Gud velsigne dere alle. La oss stå sammen og tjene Herren med glede og komme fram for Hans åsyn med jubel. Salme 101,1     

Søsterhilsen fra Bjørg