16. juli 2015 åpnes barnehjemmet vårt i India

Det er bare timer igjen til avreise og nå begynner vi å bli rimelig klare. Flere av oss har vært i India før, men noen er også med for første gang. For disse er det selvsagt ekstra spennende og kanskje litt ekstra nerver.Barna på barnehjemmet

Vi er 10 stykk som reiser denne gangen, for å være med på åpningen av barnehjemmet. Fra østlandet er det Anne Gro, Steinar, Karin og Erna og med fra Zion Fevik er Berit, Geir, Bjørg, Danny, Monica og Ina.

Vi gleder oss veldig til å komme ned og se hvordan bygget har blitt og, ikke minst, til å treffe de skjønne barna. I tillegg til de tre søsknene Magendran, Anbu og Prakash, har Chandra også hatt to gutter boende hos seg, Nisanth og Suriya. Nå når barnehjemmet åpnes, flytter de inn i det flotte, nye bygget vårt. Det gjør også noen jenter til, som vi har fått beskjed om er på vei. Dette er barn med triste og vonde bakgrunner, som vi er veldig glade for at vi kan gi en ny start på livet.

Første skoledag for PrakasjDa Anbu og Chandra var på barnehjemstomten her om dagen og kikket, tok Anbu tak i hånden til Chandra og utbrøt: Mamma, se på det flotte huset vi skal få da!  Tanken på at noen bygget noe så fint til henne overveldet henne helt.

Snart er vi der, og vi kan nesten ikke vente med å få indisk landjord under føttene våre!