Koselig avslutning på Gullskatten på Vik bedehus. Des 2014

Søndag ettermiddag den 21. desember hadde Zion fest, for anledningen i leid lokale på Vik bedehus. Gullskatten hadde avslutning til jul, og mange foreldre, noen besteforeldre, søsken, og menigheten for øvrig deltok på en koselig ettermiddag.Josef og Maria i stallen

Det var fullt hus, og festen ble ledet av Ina, og det var et variert program, med julespill, julesanger, bevertning, og en hilsen fra forstanderen vår, Terje Tveiten, der han snakket om den store julegaven som Gud har gitt til alle mennesker. Han leste Johannes 3,16: «For så har Gud elsket verden, at han gav sin sønn, den eneste, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.» Tenk for en gave! Ikke gode gjerninger for å bli frelst, men en fri gave.

Forstanderen fikk også selv en gave, en blomst som takk og julehilsen fra menigheten til ham og Aud.
Under festen ble det også tid for barnevelsignelse, minstejenta til Eirik og Maria, Celine, ble bedt for av forstanderen, etter eksempel av Jesus, som tok de små barna i favn og velsignet dem, og sa: «La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke, for Guds rike hører dem til!»Barnevelsignelse for Celine

Etter prat med kaffe, brus og julekaker ved bordene var det åresalg med masse gevinster som var blitt gitt av gavmilde butikker og enkeltpersoner, og sammen med kollekten som ble samlet inn til julefest og barnehjem i India, kom det inn 25.000 kr. Hjertelig takk!
Gullskattene og andre barn fikk godteri til slutt, og kunne ta en fortjent juleferie, før nye samlinger igjen på nyåret!