Nyheter fra misjonsfeltet 2011

Julefest i India!

På juleavslutningen som Gullskatten hadde på Zion før jul, ble det samlet inn penger som skulle være til en julefest for barn i India. Det kom inn hele 9400 kroner! Og disse pengene ble godt brukt på festen de arrangerte der, den 25.desember.

Det kom nærmere 200 mennesker hjem på gårdsplassen til Victor og Chandra i Keeranur. Det var kjøpt inn 16 sett med klær, til de som trengte det mest. De hadde også kjøpt inn 75 leker som de delte ut til barna, men dette viste seg å være for lite. Så dagen etter måtte de kjøpe inn mer og gi til dem som ikke hadde fått.

Alle de 200 menneskene som kom var først med på møte, hvor de sang og Victor forkynte. Etterpå fikk alle deilig julemat og til slutt ble det servert kake, som selveste vise-ordføreren kuttet opp! Denne festen fikk også omtale i delstaten Tamilnadus avis og det var en stor dag for folket i denne lille bygda.

Både Victor og Chandra retter en stor takk til alle her i Norge som var med å gi penger, uten deres hjelp hadde det ikke vært mulig og hatt en fest som dette. Og de ber om Guds rike velsignelse tilbake til dere. De syns det er stort at vi kan stå sammen om å hjelpe de som trenger det, og at det finnes noen her oppe i Norge som har en byrde for å hjelpe mennesker langt borte i India.

Det er jo dette julen handler om. Gud ble menneske ved at Jesus ble født, for å gi liv til oss som ikke hadde liv i oss selv. På samme måte kan vi som har mottatt denne gaven, få være med å gi til de som ikke har noe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere innlegg:

Mary-antony-flytter-inn-i-eget-hus