Sommerstevnet 2017 – Rapport

Hilsen i etterkant av Sommerstevnet 4. til 8. juli 2017.

Da er det litt vemodig, men samtidig godt at sommerstevnet i år er over. Vi kan se tilbake på noen hektiske, men herlige dager i Vikhallen. Også dette året fikk vi oppleve å se mange som kom til stevnet, både lokale og tilreisende. Det er fantastisk godt å møte brødre og søstre, og oppleve åndens samfunn. I år var det mange som kom til Vikhallen for første gang, nye kontakter blir knyttet, og vi opplever at de blir begeistret over at det er enda finnes menigheter som har en forsamling der det ikke er noe generasjons kløft, men at vi står sammen både barn, ungdom, og de eldre.

Når vi er samlet til møte, så er det mange forskjellige behov, og årets evangelister fikk stor nåde gjennom forkynnelsen. Mange søkte frem til forbønn, og Herren møtte manges behov, både til Ånd, Sjel og Kropp. På lørdag den 8 juli, hadde vi friluftsmøte hvor mange fikk høre evangeliet, og vi opplevede at ufrelste var innom stevnet. Ordet nådde disse hjerter, så vi ber om at Herrens Ånd forsatt skal kalle på og møte dem.

Som menighet er vi glade for denne anledning vi fikk i år også, og vi vil bare takke alle i menigheten, fra den yngste til den eldste, for den innsats som ble gjort i alle ledd. Uten denne innsatsen hadde det ikke vært mulig å arrangere et slikt stevne.

Takk også til Åke Gren, Terje Tveiten, Thor Ivar Grønli, Nils Petter Karlsen og Eirik Syvertsen som forkynte ordet, takk til alle som kom og støttet oss og var med i møtene, og alle som  sang og delte sine vitnesbyrd.

Vi takker Jesus for disse dagene og hva vi fikk oppleve, og vi kjenner begeistring og glede. Om Herren gir et nytt år, og enda en ny anledning, så blir det et nytt stevne i Vikhallen, uke 27 i 2018.

Tilslutt vil vi informere om at Sverre Meyer ifra ALFA-webTV.com filmet i møtene, så etter stund så kan du gå inn på YouTube å se møtene der.

Ønsker dere alle en velsignet sommer, og velkommen til Zion på Søndag 13 August kl 19.00.